Održana obuka za onlajn komunikaciju za udruženja iz hercegovačke i sarajevske regije

Aktivnost edukacije za online komunikaciju i zaštitu dokumenata na internetu, koja se odvija u okviru projekta “STUP socijalne uključenosti LUIS“, nastavljene su radionicama u Trebinju 18. maja i Palama 19. maja 2021. godine. Radionicama su prisustvovali predstavnici udruženja za podršku licima s intelektualnim teškoćama iz Trebinja, Ljubinja, Gacka, Nevesinja, Bileće, Berkovića, Višеgrаda, Srеbrеnice, Istočne Ilidže, Sаrајеva, Pala, Rоgаtice, Fоče i Ruda
Ove radionice su organizovane od stane Savezu MeNeRaLi RS, koji realizuje projekat, u saradnji sa su Udružеnjem rоditеlја dјеcе i оmlаdinе sа pоsеbnim pоtrеbаmа ”Suncе nаm је zајеdničkо” iz Trebinja, te Udruženjem zа pоmоć dјеci i оmlаdini sа pоsеbnim pоtrеbаmа ” Suncе ” Pale.
Projekat “STUP socijalne uključenosti LUIS“ realizuje Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske, a u sklopu je programa malih grantova unutar projekta SOCIETIES2, koji finansira Evropska unija, a realizuje Caritas BiH u saradnji sa UG “Vedri osmjeh” iz Mostara.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *