Dan otvorenih vrata, Banja Luka

Danas, 16. 04. 2019. U Centru ” Zastiti me” u Banjaluci organizovan je ” Dan otvorenih vrata ” susret udruzenja roditelja djece sa posebnim vaspitno-obrazovnim potrebama sa teritorije Republike Srpske,, u cilju promocije, prezentacije i boljeg upoznavanja roditelja sa Centrom.
Susret su svojim prisustvom, podrskom i prenesenim iskustvom učinili značajnijim Gdin Saša Trivić, predsjednik Udruzenja poslodavaca RS; predstavnici Centra za socijalni rad Prnjavor i drugi predstavnici privredne zajednice koji pruzaju podrsku u procesu obrazovanja, strucnog osposobljavanja i zaposljavanja učenika Centra, naših članova.
Odrzana je prezentacija Centra po radnim jedinicama (osnovna škola sa nivoima obrazovanja, produženi boravak, srednja škola, internat, kuhinja i restoran);
Potisan je Memorandum o razumijevanju i saradnji između
JU Centar “Zastiti me” Banja Luka i
Saveza MeNeRaLi Republike Srpske u cilju unaprjeđenja saradnje Vladinog i nevladinog sektora u oblasti podrske djeci i licima s intelektualnim poteskocama i unaprjeđenju uslova zivota i integracije u zajednicu kroz obrazovanje i radno / okupaciono angazovanje; razvoja civilnog drustva po mjeri i potrebama svakog pojedinca; saradnje na projektima od zajedničkog interesa.
Zahvaljujemo se za gostoprimstvo, za informacije o mogućnostima i resursima kojima Centar raspolaze i nudi nasoj djeci, ugodno druzenje, ali i za dugogodisnju brigu i posvecenost vrijednih radnika Centra našim članovima, našim porodicama!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *